Midsommarafton i bilder

Jag påväg till midsommarfestligheter! 

Mycket praktiskt med ett stort & rymligt partytält när vädret är ostadigt så att man slipper springa in & ut. Det kom en regnskur när vi precis kommit, men efter inte mer än 5 minuter försvann de mörka molnen & sedan hade vi faktisk solsken ända till det blev mörkt. Helt perfekt!   

Jag var i alla fall ordentligt förberedd för ostadigt väder då jag hade mina röda gummistövlar från Viking på mig tillsammans med en blommig sommarklänning, grön kofta samt skön sjal.

Midsommarblomster som några av barnen plockat och som vi smyckadeden söta lilla… 

… Midsommarstången med. Kanske lite svår att urskilja mot allt det gröna i värdparets underbart lummiga trädgård, men kan meddela att den var jättefin. 

Efter utsmyckningen blev det dans. Här ser ni ser mig "in action" när jag tar mig en sväng om till bland annat "Små grodorna"  & "Prästens lilla kråka"  😉  

Efter allt dansande blev det dags för midsommarmiddag med bland annatsill av olika sorter, färskpotatis, ägghalvor, köttbullar & prinskorv till barnen, urgoda snittar med olika fyllningar, sallad, bröd & ost. Efterrättev var även den traditionell med sommarsöta jordgubbar & äkta vaniljglass. Gott, gott!

Söta små flickor med midsommarkransar i håret vid ett eget litet bord. De såg så stolta och "vuxna" ut där de satt och åt. Sött, sött!

Bilderna

talar väl för sig själva så jag behöver väl egentligen inte ens skriva att jag är sååå glad att jag valde att åka väster ut, men jag gör det ändå. Detta är

midsommarfirande

när det är som allra allra bäst, underbara vänner,

glada barnskratt

, god mat och gott i glasen. Så

tack snälla

Camilla och Daniel för att ni ordnade en så fantastiskt lyckad midsommarafton och jag kommer gärna nästa år igen 😉

Idag är det som ni vet midsommardagen och det är en riktigt lugn dag hemma hos föräldrarna. Förmiddagen regnade bort och en och annan åskknall har vi dessutom fått lyssna till, men nu har det spruckit upp med solsken till min stora glädje och det blir grillning på schemat ikväll. Gott, gott!

Nu ska jag gå och vara lite social. Hoppas er midsommarhelg vart toppen hittills. Det har min varit och än är den inte slut! 

Stor kram

//Anna