Med solsken i blick

Dagens jag påväg till arbetet i min blå sommarklänning från

Gina Tricot

som jag inviger idag med en enkel vit topp under.

Här omkring ska jag sitta om några timmar…

Klänningen ser ut så här på. Dålig bild/ljus men går inte attfå till bättre p.g.a lysrör i taken här på jobbet, man ser ju klänningen i alla fall vilket var meningen med hela bilden   

Godmorgon på er i högsommarvärmen. Jag traskade hit i solen i mina sköna sandaler och i min blårandiga klänning utan någon jacka/kofta. Första gången detta år som jag inte tog på mig en jacka på morgonen. På promenaden hit fick tankarna sväva fritt med skön musik flödande i öronen. Jag har ju som bekant för er som läser här inne haft problem med min Iphone sedan första dagen jag fick den, lämnade äntligen in den för någon månad sedan och förra veckan fick jag beskedet att jag fick en helt ny från Apple och vilken skillnad det är. Denna nya telefon ringer när den ska, smsen kommer på direkten och allt är helt plötsligt en fröjd med denna lilla manick och det är först nu jag fattar dess "storhet".

Kom förresten ihåg att packa ner en pocketbok i morse, så nu ligger den i väskan och väntar på att det ska bli eftermiddag så att jag kan gå och sätta mig på en brygga i solen och läsa och samtidigt få lite färg på nosen, längtar redan. Måste ju erkänna att man inte är så där riktigt motiverad att sitta här inne just nu när det är högsommar utanför dörren, men det är lugnt här på jobbet inga möten inplanerade alls denna veckan så jag tar saker och ting i min egna takt just nu, skönt det! Väntar dock på paketet från Köpenhamn fortfarende… Hmmm!

Önskar er en riktigt bra dag och på återseende som vanligt!

Stor kram