Lata eftermiddagar på bryggan

Lyssnar på musik från Iphonen & njuter av lugnet på bryggan igår em…

… och så läste jag ur "Flickan som leket med elden"…

… och så blev det egofotning emellanåt & så läste jag ännu mer…

och så läste jag liiite till.. 😉 Svårt att lägga ifrån sig böckerna av Stieg Larsson… Just nu så får bloggandet stå tillbaka lite granna för andra saker som händer samt att jag helt enkelt vill ta vara på de varma och soliga eftermiddagarna och kvällarna som naturen just nu erbjuder och då blir det inte mycket tid över till skrivandet. Så ni får stå ut med lite torftiga inlägg om det lilla just nu och även ni föredrar väl (hoppas jag!)

att vara ute i sommarvädret före att sitta inne och läsa min blogg, även om jag är oerhört glad och tacksam för alla er som klickar in här varje dag. Det betyder mer än ni anar så fortsätt så, men stick gärna ut huvudet utanför dörren också 😉

Bjuder i alla fall på några bilder från gårdagen som jag likt föregående eftermiddag tillbringade på en av bryggorna hemma. Satt i över två och en halv timma och njöt av solskenet och läste om Lisbeth Salander, Mikael Blomkvist och de andra karaktärerna ur Stieg Larssons böcker, spännande värre nu så här på slutet av boken!

Ikväll hoppas jag att maken och jag får några timmar tillsammans då det inte blivit mycket umgänge den senaste tiden av flera olika skäl. Ta vara på dagarna nu och sköt om er så hörs vi senare eller imorgon, nu är min lilla rast slut!

Stor kram