Fredagsfynd från Mango & Zara

Snygga reafynd i beige & korall från eftermiddagens spontana shoppingtur.

Fredagskvällen

är här och jag kunde ha varit på "Sex and the City" fest på

Ambassadeur

 i denna stund då jag blev medbjuden i veckan av de två partypinglorna Annika och Lisa. Dresscoden var enligt uppgift "dina

högsta klackar

& din somrigaste klänning" i rena 

Carrie Bradshaw

andan, men jag avstod hur skoj den än lät. Jag känner att jag vill satsa

helhjärtat

på morgondagen och vill inte komma till

Tessan 

sliten, trött och känna mig "dagen efter". Så jag blir hemma och

myser

i stället så jag är pigg i morgon.   Efter jobbet i eftermiddags blev det en sväng på stan för några ärenden. Jag kunde naturligtvis inte heller låta bli att kila in i både den ena och andra affären då det är reor överallt och jag kunde inte låta bli att handla heller. Det blev bland annat klänningarna ovan. Från vänster en beige enkel och stilren klänning från Zara. I mitten en ljuvligt korallfärgad liten maräng från Mango i tunt skirt material samt längts till höger ännu en en beige klänning med knappar perfekt att ha på jobbet nu under varma sommardagar med enkla sandaler. Köpte även en svart partyväska, två par jeansleggins i jeansblått och vitt samt en klocka "modell större". 

Jag har ju min morgongåva från Sjöö Sandström som jag älskar. Den är klassisk och kommr aldrig gå ur tiden (haha, var ju liiite skoj skrivet!) men denna nya från Jet Set kommer mer vara en partyklocka nu på sommaren, det var halva priset och kostade med andra ord under 300 kr så jag slog till.

Nu ska jag packa upp resterande av fynden jag handlat och sedan ska jag ta mig ett långt och skönt bad.

Vi hörs imorgon!

Stor kram