OXXO design

Detta snygga ochsomriga armband hämtade jag ut på posten idag och jag är såååå nöjd. Supersött med pärlor, prismor och silverbollar.

Det är designat ”OXXO design” Hoppas att er tisdag hittills varit till belåtenhet. Min har varit alldels förträfflig kan jag avslöja. Haft en kreativ dag på arbetsfronten och när jag kom hem vid halv fem tiden blev det några timmarpå balkongen med laptopen uppkopplad samtidigt så jag har fått lite annat gjort samtidigt som jag bättrat på solbrännan som nu så sakterliga börjar framträda allt mera.

Visst känner man sig allt lite fräschare med lite färg på kroppen och på nosen? Det gör i alla fall jag, men det gäller ju att sola med måtta och sola smart. Själv ligger jag ALDRIG och pressar i solen men så har jag knappt en rynka heller. Det där lät väl kanske, men jag menar bara att jag trots allt är över trettiotvå år, men jag har inte speciellt mycket rynkor, en och annan skrattrynka runt ögonen kanske, men det beror ju endast på att jag är en så GLAD SKIT 😉 Jag tror att det annars beror mycket på att jag alltid i alla år har varit försiktig och noggrann med att sola lugnt. Sedan har jag väl haft en fördel av att jag tycker att det är så förbannat tråkigt att ligga i solen, jag får myror i brallan efter fem minuter och måste bokstavligen kliva upp. Så från början var det väl kanske inte för att jag var ”klok”, men med åren kommer klokheten och då är det skönt att aldrig ha fastnat i solträsket 😉

Kvällens ”middag” blev inget annat än enkla chicky bits direkt från frysen och ner i stekpannan plus ett stort glas isvatten. Matlusten är väl så där i det varma (nej jag klagar inte!) vädret, så det räckte och blev över med de små kycklingbitarna för att jag skulle bli mätt. Nu väntar jag på maken som ska komma hem från sitt nya jobb, spännande värre att höra hur han haft det!

Sköt om er och stor kram till er från mig ♥