St. Tropez

Min nya klocka modell större från Jet Set. Klockan heter St. Tropes & jag fullkomligt älskar den. Skitsnygg särskilt tillsammans med mina

ringar.

Köpte klockan för halvapriset på Ur & Penn i fredags. Snygg på solbränd arm!

Godförmiddag kära tisdag och grattis alla Elof och Leif som har namnsdag denna dag! Jag har en kort fikapaus här på jobbet och ska då passa på att skriva några små rader. Inte mycket hänt sedan igår egentligen, jag har sovit halvbra p.g.a. att det varit ganska så varmt i sovrummet i natt, men jag klagar verkligen inte på värmen, skulle faktiskt inte falla mig in för en sekund.

Det är så få dagar under året som det är såpass varmt som det är ute i dessa dagar och jag blir nästan lite trött på dem som är så snabba på att klaga så fort det råkar vara varmt mer än två dagar i följd. För några veckor sedan så klagade vi flesta på att det var för kallt och för dåligt väder och det sades "Vad är detta för sommar?", inte är det lätt att göra människan nöjd det är då ett som är säkert.

Dagen ser ut som de flesta andra tisdagar, jobbet från morgon till eftermiddag. Jag ska försöka att traska hemåt i god tid, inte för att jag har något särskilt att sätta händerna i, men jag vill bara komma ut och njuta några timmar i solskenet.

Hoppas att ni som arbetar likt mig får en bra dag på jobbet. Ni andra "fria" människor önskar jag så klart en bra dag också, men ni kan ju faktiskt styra mer över era dagar så det är inte direkt synd om er 😉

Kraaam