Britney Spears på Globen

Denna ljuvliga rosbukett med ljust, ljust rosa rosor med en touch av lime fick jag i lördags och jag är så förtjust i dem.

Hade jag gift mig idag, hade jag nog valt denna färg på rosorna i min brudbukett…

Visst är är de vackra?

Så är det den sista måndagen innan jag går på fyra veckors semester. Kändes lite småtungt att kliva upp runt kvart i sju när maken låg kvar och sov bredvid mig i sängen, men skönt för honom med semester. Önskar dock att jag hade haft semester jag också denna veckan, men som sagt det är sista rycket nu och på fredag går jag på semester för hela slanten. Yippie!

Min dag ser ut som en helt vanlig arbetsdag med granskningar. Jag har det ganska så lugnt och behagligt faktiskt just nu. Rätt så skönt ändå att arbeta på somrarna tycker jag, det är ett lite annat tempo vilket är skönt som omväxling. Man är färre på kontoret och det blir lite med "intimt" när man bara är ett fåtal personer här. Efter arbetsdagen ska jag försöka se till att komma hem i god tid till maken, jag måste bara ta en snabbis på stan för att köpa bland annat nytt torrschampo. Jag har blivit beroende av detta och tycker det är sååå bra att slippa slita på håret med tvätt var eviga dag.  

Förresten i lördags kom jag och min kära vän Lovisa över varsin biljett till Britney Spears extra konsert i Globen imorgon kväll. De sålde konsertbiljetter för halva priset, så vi kunde inte motstå helt enkelt. Britney Spears är inte min största idol, men hon har gjort en hel del bra musik och det ska bli oerhört kul att se henne live. Jag tror att det blir en show man sent ska glömma, hoppas det i alla fall. Så i morgon är det jag som beger mig till Globen med kameran i högsta hugg (om man nu får ha med den vill säga?) och ser den amerikanska världsstjärnan, kul, kul! Nu måste jag fortsätta med mina arbetsuppgifter.

Hoppas ni får en härlig måndag, här samsas solen med lite moln på himlen och det var hela 20 grader när jag gick till jobbet, härligt! 

Kram