Solig torsdag i mitt liv!

Gårdagskvällens mat en lätt sallad bestående av vitlök & cayenne stekt scampi, ruccula, körsbärstomater, crabfish, krispsallad samt balsamico cremé ringlat på toppen. Hur gott som helst!

Lika sommarvackert ute denna augustidag (jag vet det är ett förbannat tjat om vädret i denna blogg, men jag är min fars dotter och han är mycket intresserad av väder och vind, det har helt enkelt smittat av sig – haha!) Kom insläntrande en aning sent denna morgon trots att jag gick upp i god tid. Kom inte hit förrän strax före nio, men det tar jag snart igen, bara att lägga i en högre växel helt enkelt och bita ihop. Plingade till i min mailbox precis när jag kom hit att jag har ett paket att hämta på våningsplan S4 här i höghuset. Jag har inget beställt vad jag kan minnas? Så nyfikenheten vaknade till liv på direkten, dock vet jag ju att det är något jobbrelaterat, men ändå! Inte var dag jag får kolli som jag inte beställt. Levereras till mig i eftermiddag om jag inte själv vill hämta paketet, spännande fast det kommer ju inte att vara ett höstplagg, inredningspryl eller något liknande som jag annars brukar föredra att få. Är säkert en hög med papper eller om jag har riktig tur kanske en bok av något slag, dock inget skönlitterärt i så fall. Ja, ja det återstår att se vad som gömmer sig i denna mystiska försändelse.    

Dagen ser i alla fall ut som alla andra dagar och håller solen i sig så vackert som den nu skiner så kommer jag troligtvis att ta mig en promenad likt igår. Så härligt att bara traska omkring här i stan och upptäcka nya smultronställen.

Nu lägger jag i en högre växel här och måste avsluta, på återseende!

Kramar ♥