Vardagslyx när den är som bäst!

Underbart vinkokta musslor…

läcker hummer och goda färska räkor…

… och sist men inte minst smarriga kräftor!

Fick ett halv kryptisk mail från maken i eftermiddags där han frågade när jag skulle komma hem från jobbet. Nyfiken som jag är undrade jag så klart tillbaka varför han undrade över detta. Han ber mig då att vara hemma senast klockan sjutton då han hade en liten överraskning. Väl hemma möts jag av maken i fullgång i köket med att lägga upp de ljuvliga färska skaldjuren ovan som han köpt med sig hem från delikatessbutiken Hambergs fisk i Uppsala på en bädd av krossad is. Snacka om vardagslyx!!! De intogs sedan på balkongen denna soliga kväll tillsammans med ett gott Chardonnay i glasen, sååååå ljuvligt gott. Jag tröttnar aldrig på skaldjur det är en sak som är säker och de senaste månaderna har jag inte kunnat släppa tankarna på dessa godbitar. Hade jag inte vetat bättre hade jag trott att jag var gravid och hade fått så kallad cravings, men så är det inte, skaldjur är i alla fall en riktigt favorit för min del. Tack så hemskt mycket darling för den goooda överraskningen, love jo!

Fick förutom kontorsmaterialet som var det som döljde sig i det mystiska paketet på jobbet idag, kom ett annat paket innehållande en jättefin present med posten när jag kom hem. Ska visa vad det var imorgon, jag blev superglad kan jag meddela! Vilken dag jag haft med andra ord, presenter, skaldjur och ett glas vin och jag fyller varken år eller heter Bernhard eller Bernt som har namnsdag. Jag har det rätt bra ändå ibland med andra ord 😉

Nu sitter jag mest och slötittar på tv och ska försöka komma i säng i tid ikväll då jag ska upp tidigt imorgonbitti. Tänk att det redan är fredag, denna vecka har gått sjukligt fort måste jag säga! Sov sött nu så hörs vi imorgon igen!

Många kraaaamar ♥