Välkommen sköna helg!

Fredagsbuketten på plats. Valet föll på tjugo st härligt skära rosor när jag stod där i blomsteraffären och velade. Vasen kommer Åhléns och inköptes en gång i vintras.

Cult Design ljusstakarna har hängt med ett bra tag, men den lite högre varianten fick följa med hem under semestern. Bordet är nu dukat redo för en fredagsmiddag tillsammans med äkta maken.

.

Som ni ser används tallrikarna från HIMLA i kombination med porslin frånMIO.

God fredagskväll, underbart att vara hemma efter första veckan på jobbet efter semestern. Den gick minst sagt i faslig fart, går resterande framtida veckor lika förbryllande snabbt är jag snart i pensionsåldern 😉 Inväntar nu maken samt att kvällens middag ska bli klar för servering. Blir en liten toast med gräddstuvade kantareller som aptitretare. Till huvudrätt serverar jag grillad karrékotlett med färskpotatis och en kantarell- och konjakssås. Efterrätt får bli några rutor mörk choklad tillsammans med en kopp starkt kaffe, har inget annat förberett denna afton.

Kvällen ser förövrigt ut att bli lugn, tror att jag satsar på lite hårdare lördagsfirande istället som det känns nu i alla fall. Känner mig lite sådär fredagstrött och i behov av sömn, så det blir troligtvis någon film med maken, lite bloggläsande senare ikväll och enbart mys i massor.

Nu är det matdags, ha en mysig fredagskväll så hörs vi!

Kram ♥