Efter regn kommer solsken

Dagens jag i höga huset.

Jeansleggins Veromoda, linne H&M, marinblå kavaj Filippa K samt kilklackar från Tiger. Enkelt men i mitt tycke snygg och klassisk outfit på jobbet.   

Regntunga skyar bjuder vädergudarna på denna onsdag, men det är faktiskt ganska mysigt om jag ska vara ärlig. Sitter här inne i höghusvärmen och njuter av att sitta just inne när jag kikar ut genom fönstret och ser folk hasta förbi med paraplyerna som färgglada sköldar mot himlens miljoner tårar.

Själv har jag allt annat än tårar i blicken just nu, allt känns nämligen ganska bra om jag ska vara ärlig. Det går bra på jobbet, det är skönt hemma och så allt det där emellan känns även det riktig bra. Så nog för att jag hade en svacka där i juli så är det som man säger; efter regn kommer solsken! Så ni som kanske har det jobbigt just nu, jag lovar er det kommer bättre dagar. Livet är helt enkelt inte alltid en dans på rosor, det kommer svackor, ibland plötsligt och ibland kan de vara självförvållande, men man tar sig på något underligt sätt alltid ur dem förr eller senare och kommer igen lite starkare för varje gång. Så gråt om du känner för att gråta, det är skönt, lika skönt som det är att skratta när man är glad och lycklig.

Önskar er alla en underbar dag, men jag skänker ändå en extra tanke till er som har det svårt på ett eller annat sätt. Jag hoppas att ni kommer igen snart och att livet då åter ler mot er.

Kramar ♥