Lillebrors torsdag!

Ni är flera som saknar dagens outfit på min blogg så då får ni en idag, dock kommer jag inte att ha det varje dag, men ibland så kan jag tillfredställa ermed en bild eller sex st som synes 😉

Beige

klänning från Zara

(den längst till vänster) samt kofta i naturvitt från B-young. En helt perfekt och ljus outfit för en kräftskiva kom jag precis på eller inte kanske 😉 På fötterna samma kilklackar från Tiger som igår. 

Håret fram i en halvslarvig inbakad fläta (jag kan inte göra sådana flätor egentligen men denna blev rätt ok ändå för att vara jag som gjort 😉

Hej alla glada(och mindre glada också för den delen). Här har ni mig denna soliga torsdag. För den som undrar hur det gick med mitt städande och bakande igår kväll kan jag meddela att jag varken städade eller bakade MEN jag har ändå idag ett nystädat hem! Det ni, hur går detta till undrar genast den lata? Jo man har en man som tar tag i städningen medan man själv sitter i soffan och knåpar med blogginlägg, så enkelt är det 😉 Det enda jag bidrog med var att städa av stora balkongen på vissna löv. Bakningen den fick dock stryka på foten, kände helt enkelt inte för det och som någon klok av er skrev igår så finns det bakverk att köpa. Tänker dock ändå att jag kanske hinner/orkar med att baka de tilltänkta Halloncupcakesen i kväll efter mitt eventuella (har fortfarande inte bestämt mig) besök på höghusets årliga kräftskiva.

Nu måste jag arbeta vidare här, min lilla fikapaus är över och jag avslutar med att gratulera min älskade lillebror Johan som idag når den aktningsvärda åldern av 28 år! Hipp hipp hurra!!!

Kärlek och respekt och som alltid på återseende ♥