ANNONS

Välkommen strålande fredag!

/


Solig morgon i Sjöstadshemmet. Bilden knäpptes av strax före jag klev ut genom
ytterdörren denna fredag. Kuddar Mio, ljusstakar Hemtex, taklampor Gé från Kartell,
soffa Bolagret, köksmöbler ”plain” Mio, kruka i fönstret Åhléns, tavlor Ferenc Flamm
samt rullgardiner ”Enje” från Ikea.

Man kan inte bli annat än glad i dessa dagar när vi får sådant här soligt och vackert väder till skänks. Underbart har september vart hittills och enligt uppgift så kommer även helgen att bjuda på både sol och värme vilket i mina små öron låter helt idealiskt.

Imponerande att så många av er läste mitt förra lite mer tänkvärda inlägg och dessutom bemödade er att skriva kommentarer. Gläder mig att ett sådant anförande får uppmärksamhet då jag faktiskt själv tycker att det var ganska så beaktansvärda ord jag skrev. Så guldstjärna till er som läste och tänkte till. Tyvärr misstänker jag dock att de som mest skulle behöva tänka till och tänka om inte ens mäktade sig igenom texten, men Rom byggdes inte på en dag… 

Helgen stundar som ni alla vet och själv ska jag och min äkta hälft bege oss till västkusten. Väskorna är redan packade och står och väntar innanför ytterdörren hemma, så det blir till att packa in dem och oss själva i bilen efter jobbet och köra söder ut.

Nu är fikastunden över och jag måste återgå till mina arbetsuppgifter. Önskar er en riktigt bra helg och jag ska försöka att få till något inlägg eller två även under min vistelse söder över, om jag dock mot förmodan inte har tid över hörs vi på söndag igen!

Kramar ♥

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00