ANNONS

Nytt från Zara

/

 

 
 

Helg, ljuvliga helg! Vaknade till en stålande vacker dag här på västkusten. Hittills förutom en skön och välförtjänt sovmorgon har det hunnits med en lång och god frukost från ett härligt dignade frukostbord med gott bröd, goda ostar, korvar och ägg m.m. En hotellfrukost bleknar i jämförelse med vad min fina mamma kan trolla fram. Efter frukosten har det blivit en långpromenad i solskenet och en fika utomhus med bland annat svenska jordgubbar trots att det nu är långt in i september. Det har tydligen tagits fram en höstsort som bär frukt just i dessa tider, perfekt tycker jag som fullkomligt älskar jordgubbar. De avnjöts denna eftermiddag tillsammans med äkta vaniljglass och en god kopp kaffe. 

Ikväll är det dags för maken och mig att gå på ännu en bröllopsfest. Dock är det ingen vigsel denna gång då brudparet gifte sig inför närmaste släkten tidigare denna månaden, så nu blir det ”bara” en stor fest för alla vänner. Så om några timmar är det dags för mig att hoppa in i duschen och sedan piffa till mig. Klänningen ovan är en av kandidaterna denna afton, en enkelt variant i grått från favorit butiken Zara. Inköpt för några veckor sedan och en perfekt höstdress med sin polokrage. Dock lutar det i detta nu åt att jag väljer en annan klänning då det är allt annat än höstligt ute denna lördag. Men jag hoppas att jag kommer få användning för den en annan gång istället. 

Nu ska jag se reprisen av ”Svenska Hollywood fruar” som jag missade i måndags. Har hört sååå mycket om denna serie att jag bara måååste se programmet och förfäras en timma 😉

Ha en skön lördag!

Kramar ♥ 

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00