ANNONS

Höstlik måndag!

/


Tröjan från Wera bär jag denna lite höstliga dag. Den är härligt mjuk & len
i lite oversize modell då både ärmar & kragen är vida.

Så är vi återigen hemma i Sjöstaden efter en trevlig helg på andra sidan Sverige. Lördagens festligheter för Claes och Lisette blev lyckat och vi var tillbaka på hotellet strax före två natten mot söndag. Har tyvärr inte särskilt många bilder från kvällen, så vi får se om det dyker upp någon liten glimt överhuvudtaget här i bloggen denna gång.

Igår var mest en enda lång resdag så det blev mycket tid spenderad i bilen. Vi hann dock med en sväng hos svärmor där det bjöds på god söndagsmiddag. Svärmor har precis flyttat in i en nybyggd lägenhet som var riktigt fin. Helt nytt möblemang har hon dessutom investerat i och allt går i vitt och grått i lägenheten med piff i cerise. Verkligen snyggt, bra smak har hon svårmor som hon själv kallar sig 😉

Idag är det måndag igen och det är första dagen som jag tänkte höst när jag klev ut genom ytterdörren. Fuktigt, grått och trist, men enligt morgon-tv ska det bli sol även idag framåt middagen så vi hoppas väl på det då. Själv har jag klätt mig i en svart kjol och en mjukt stickad cremebeige tröja från Wera och är med andra ord även jag lite höstbetonad denna måndag.

Blir arbete i vanlig ordning nu under dagen och efter jobbet ska jag kila och kika på ett par stövlar som jag ”sprang på” i fredags men som jag då inte hann prova. Är i stort behov av nya stövlar denna höst och vinter och de jag köper måste vara promenadvänliga då jag går såpass mycket som jag gör till och från jobbet. Så jag hoppas att dem jag spanat in passar och är sköna, annars går sökandet vidare.

Ha en bra start på veckan, så hör vi senare!

Kramar ♥

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00