ANNONS

Pälsmössa, puffärm & leopard

/

Godkväll i stugorna, blev en ganska lång dag på jobbet denna måndag. Lämnade stora skrivbordet och höghuset efter det att klockan hade hunnit att passera kvart över sex. Hade kunnat sitta en stund till då jag hade ångan uppe, men magen sa ifrån att den inte var direkt intresserad av att sitta längre bland alla regnummer, utbetalningar, inbetalningar, vållanden och lagtexter så jag fick ge mig och traska hemåt i solskenet till tonerna från min kurrande mage. Blev därför inget stövelspan denna eftermiddag, får bli en annan dag när jag och min mage är så samma våglängd. 

Tog vägen om posten hem och hämtade ut ett paket från H&M innehållande en pälsmössa, perfekt en isande kall vinterdag, en vit bastopp med supersöt puffärm (har redan vart inne och beställt en svart också, den ser inte mycket ut där den hänger på bilden ovan, men på är den superfin) samt en leosjal. Resten av varorna jag beställde för några veckor sedan var restnoterade och kommer inte innan i slutet av oktober.  

Nu sitter jag framför ”Svenska Hollywood fruar” som jag bara är tvungen att se fortsättningen på då Anna Anka och resten av fruarna helt enkelt roar mig. Är dessa kvinnor på riktigt eller har tv bara vinklat dem tro?

Ha nu en fortsatt skön kväll!

Kraaam ♥

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00