ANNONS

Me and my ponytail

/


Moi i lördags i enkel hästsvans, svart volangklänning
& silver örhängen.
  

Jag har virat en del av håret runt själva hårsnodden och
fäst det med hårnålar. Superenkelt och fint när man inte
ser snodden tycker jag!


Sminkningen gick i ljusa toner med ljusa läppar

Jag och maken under lördagskvällen. Vi ser kanske
liite dimmiga ut, men det hör till på fest 😉
 
Och så här såg volangklänning från Vila ut som jag bar
på festen. Köpte den på rean i somras.

Så var man uppe med tuppen även denna tisdag, pigg, nyduschad och redo för en ny dag med nya utmaningar. Vita toppen med puffärm från inlägget igår är på, likaså en svart kjol med lite vidd, bara ett par skor och en jacka som fattas sedan ska jag bege mig ut på min dagliga morgonpromenad till jobbet. Har en hög med ärenden att arbeta med så det kommer inte att vara några större svårigheter att få även denna dag att gå. I eftermiddag ska jag försöka att få tid till att kila och kika på stövlarna jag skrev om igår.

Nu måste jag lägga på ett kol här så jag inte kommer allt för sent till stora skrivbordet. Önskar er en riktigt bra dag och på återseende i vanlig ordning ikväll!

Kram kram ♥
 

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00