ANNONS

Tisdagstankar & skaldjurspasta

/


Världens enklaste och snabbaste pastarätt svängde jag ihop förra veckan. Koka upp 2 dl creme fraiche i smaken ”Tomat och saffran” och tillsätt de skaldjur (tinade) du gillar och låt sjuda några minuter. Servera med nykokt
pasta – Hur gott som helst!

Jag måste säga att jag får lite smått panik över att dagarna, veckorna, åren går så snabbt. Snart är denna tisdag också till ända och jag är återigen hemma efter en dag på arbetet med diverse avklarade uppgifter – check! Snart är även hela september detta 2009 överspelat och mitt liv tycks nästintill passera i revy då tempot på vår tidsålder tycks öka ständigt. Det är så mycket man ska och vill hinna med under sin livstid, allt från nöjen, lycka, framgång, barn och mer därtill men hur hinner man med allt? Känns ibland som jag skulle vilja stiga in i samma ”roll” som fåret Dolly och bli klonad till två jag. Då skulle man hinna med dubbelt så mycket på samma tid, perfekt för mig som älskar effektivitet. Men det är väl bara att gilla läget och sänka kraven även om jag har svårt för det. Jag har ett enormt kontrollbehov vilket sällan är en direkt bra egenskap och sämst är det väl för en själv. Jag vill hinna med många bollar på en gång och har svårt att låta andra ta över mina projekt ”jag kan bäst själv”. Dock har jag och min kropp aldrig uppvisat några större tecken på att lida av åkomman stress och jag hetsar sällan upp mig för saker och ting i onödan trots att jag vill ha kontrollen, vilken å andra sidan måste anses vara ett bra karaktärsdrag. Jag är helt enkelt ett stresståligt kontrollfreak, låter som en taskig karaktär ur en dålig film om ni frågar mig 😉 Nej man skulle kunna stanna upp tiden emellanåt, liksom frysa världsbilden när det passade en och på så sätt stjäla åt sig mera tid som man kunde ägna åt det man själv önskade.

Hoppas att er dag vart bra? Min har gått i ett kan jag avslöja. Nu väntar jag på att maken ska komma hem så att vi kan åka och handla mat då kylen gapar tom på både pålägg, grönsaker och bröd. Väl hemma igen ska jag sedan bara njuta av denna lugna tisdagskväll med tända ljus franför kvällens Idol.

Sköt om er!

Kram kram ♥

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00