ANNONS

Kartell Gé en favorit i Sjöstadshemmet

/

Det italienska märket Kartell är känt världen över för sina trendiga möbler i färggann plast. Själv älskar jag vår lampa Gé från just Kartell, nu är den inte direkt färggrann då den är i transparent Polykarbonat, men är glad att jag valde just den. Dels för att jag inte sett lampan hos så många andra och dels för att jag tycker om att den släpper igenom ljuset på ett fint sätt, snyggt!

Denna morgon hinner jag inte skriva direkt många rader då jag har flera projekt att ta tag i från tidig morgon till sen eftermiddag, men jag tänker på er och ville i alla fall ge er ett litet livstecken innan jag startar upp denna onsdag med en rask promenad innan jobbet. 

Hoppas att ni har sovit gott och att ni får en riktigt härlig dag!

Många kramar och på återseende ♥

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00