ANNONS

Med en touch av havssalt

/

Idag blev det en långpromenad direkt efter jobbet. Traskade omkring bland stugorna i koloniområdet som jag fullkomligt har förälskat mig i. Jag önskar verkligen att en av stugorna vore min och jag har redan kikat ut vilken jag skulle vilja köpa. Stugan ser inte mycket ut för världen nu, men har en massa potential och det fullkomligt kliar i mina fingrar när jag ser den och dess lilla trädgård. Det är så vackra omgivningar och så rofyllt att traska omkring där trots sitt stenkast från storstadspulsen. Det är verkligen en alldeles, alldeles underbar plats…   

Ikväll är maken på ett jobbmöte så jag får husera ensam här hemma. Jag har precis ätit kvällsmat bestående av Keldas ”Fabulous Fish” soppa som extrautrustades med lax, kräftstjärtar, dill och en klick crème fraiche.

Sitter nu framför datorn redo att svara på några mail med frågor från er läsare som inkommit. Samtidigt ska jag försöka att se kvällens avsnitt av Idol 2009 och efter det blir det ett dubbelavsnitt av Grey´s Anatomy. Då ska jag lyxa till det med några bitar av min nya favoritchoklad från Lindt. Närmare bestämt deras mörka choklad  smaksatt med flingor av havssalt. En riktigt spännande och god smakkombination enligt mina smaklökar i alla fall, gott, gott!

Ha en riktigt skön onsdagskväll så hörs vi imorgon igen!

Kram kram ♥

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00