ANNONS

Nya höststövlar

/
Mina nya stövlar från Vagabond

Så är det snart helg igen och jag ser framemot att slippa åka iväg någonstans utan istället kunna spendera ledigheten på hemmaplan. Med det menar jag dock inte att vi bara kommer att sitta hemma passiva maken och jag hela helgen, men det är just själva grejen med att slippa sitta i bilen mil efter mil som ska bli skönt att komma ifrån då vi som bekant farit runt i södra Sverige nu flera helger i rad. 

Idag fick jag äntligen shoppat mig ett par höststövlar. Blev klassiskt enkla svarta skinnstövlar från Vagabond med låg klack. Måste nämligen fungera att promenera i stövlarna till och från jobbet, vilket innebär ca en timma om dagen och då fungerar det inte för min del att gå i high heels. Jag är ingen Carrie Bradshaw med andra ord, då hon lyckas med konststycket att till och med att springa i sina snygga klackar. För egen del måste det vara lite praktiskt ibland, även om jag egentligen är allergisk mot praktiska saker då de oftast känns tristare än andra varianter, men mina nya stövlar är inte tråkiga i alla fall.  

Då höst och mörker står för dörren ökar min kreativitet och shoppinglistan blir längre och längre. Har flera olika småprojekt på g och så fort jag får tid över på kvällarna sitter jag och bläddrar i tidningar och tittar på nätet för inspiration. Så till helgen lutar det år en sväng i några inredningsbutiker för att se och känna på diverse lösöre. 

Nu ska jag städa av här hemma så är det klart inför helgen, så räcker det med att köpa med en bukett färska blommor imorgon för att helgkänslan ska infinna sig på momangen. Perfekt!

Ha det mysigt nu. Kram

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00