ANNONS

Helgfeeling i Sjöstaden

/Helgens Gladioler inköpta från favoriten Magnolia här i Sjöstaden

Så var det då slutligen helg igen och jag kom precis innanför dörren till ett nystädat och väldoftande hem. Perfekt de gånger jag eller maken hinner städa på torsdagen för då möts man av den goda doften av nystädat hem när man kliver in genom ytterdörren. Med mig hem hade jag den sedvanliga fredagsbuketten som jag inte handlat med mig de två senaste helgerna då vi varit bortresta, men nu var det alltså dags igen.

Njöt av underbart goda vinkokta musslor på lunchen denna fredag (är det fredag så är det!) och dessa godbitar gav mersmak. Jag är så sugen på att tillaga musslor själv någon gång då jag aldrig testat tidigare. Ikväll blir det dock en klassisk Pasta Carbonara och ett glas rött som serveras framför kvällens Idol 2009. Senare får vi eventuellt gäst/gäster!  

Imorgon är det lördag och jag planerar att ta mig till diverse butiker för att bland annat kika på några specifika möbler jag sett under veckan. Vill se dem på närmre håll för att kunna bilda mig en uppfattning om de passar in hos oss eller inte. Nej nu blir det en snabbdusch och sedan ska jag svänga ihop pastarätten.

Sköt om er och ha en riktigt, riktigt skön helg!

Kramar ♥

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00