ANNONS

Birger Jarlsgatan 17

/


Dagens shoppingpåsar, innehållet får ni se en annan dag…

Idag har jag och maken haft spenderbyxorna på och gjort av med en mindre förmögenhet på bland annat Birger Jarlsgatan. Jag har även vart på Nordiska Kompaniet och kollat upp och bestämt mig för att byta urtavla på min Sjöö Sandström klocka från svart till glassigt rosa. Tror att det kommer bli hur fint som helst.

Vi har också hunnit med att göra en beställning hos inredningsbutiken Stalands. Leveranstiden för möbeln som beställdes är på sex veckor, så jag med min otåliga ådra blir nästintill tokig av vetskapen att jag måste vänta till i början av NOVEMBER innan möbeln flyttar in hos oss. Och eftersom jag snällt måste vänta, tycker inte jag att det är mer än rätt att även ni får vänta i sex veckor innan det avslöjas vad som inhandlats till Sjöstadshemmet denna lördag, elakt va? 😉

Nu står en Salami och Brie paj i ugnen och rödvinet står på luftning. Själv ska jag ska hoppa in i duschen och sedan piffa till håret och makeUpen. Lördagkvällen är äntligen här – It’s party time folks!

Stor kraaam på er ♥

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00