ANNONS

Sköna lördag!

/

Godmorgon bloggen, lördag och ledigt – vad kan man mer begära? Vaknade runt åtta tiden denna morgon och känner mig relativt utvilad. Hade nog dock tippat på att jag skulle sova lite längre då jag inte kommit i säng i tid en enda gång den gångna arbetsveckan, men tydligen behövdes inte mera skönhetssömn än så här. Bra i och för sig då det inte är allt för kul att sova bort hela sin ledighet även om det är väldigt skönt att sova.

Idag är det alltså som alla vet lördag och Enar och Einar har namnsdag! Här i huvudstaden är det helt okej väder med ca 15-16 grader. Sol varvat med höga moln och jag är bra sugen på en långpromenad denna fina höstdag. Ska försöka klämma in det mellan butiksbesök och förberedelserna inför kvällen. Ser nämligen ut som vi kommer att få besök så jag tänkte svänga ihop en paj av något slag. Tur att det är städat och klart här hemma i alla fall så slipper jag tänka på det och kan istället ägna mig åt annat som roar mer!

Hoppas att ni hade en mysig fredagskväll och nu önskar jag er en riktigt bra lördag vad ni är tar er för! På återseende mina fina läsare!

Stor kram ♥

1
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00