ANNONS

Det tredje rummet

/


Vackert skära gladioler pryder just nu gästrummet här hemma.

Kuddarna kommer från Mio samt Indiska. De svarta är dock 3-4 år.  

Buketten fyndades igår på Hötorget. Tio st gladioler för en tjuga, billigare
kan det knappt bli och jag kunde därför heller inte låta bli att köpa dem!


Här skymtar min ”blogghörna” samt min snygga vita Vaio laptop från Sony. 

Om jag vaknade tidigt igår kan jag meddela att jag vaknade desto senare denna söndag. Lägg till runt fyra och en halv timma på gårdagens uppvaknande så har ni första delen av min söndag. Visst det är väldigt skönt att sova ut, särskilt när man som jag inte kom i säng innan sent natten till idag. Men samtidigt får jag nästan lite ångest när jag nu sitter här och inser att klockan redan är över fyra på söndag eftermiddag och jag har inte gjort någonting vettigt alls denna dag.

Borde ta tag i mig själv och bege mig ut på en långpromenad både för motionens skull men också för att få lite luft, men vi får se. Kanske jag bara fortsätter att sitta här i den grå soffan och tittar vidare på Boston Legal avsnitt.

Nu skulle jag behöva lite hjälp/tips från er! Jag är nämligen ute efter en ryamatta i VITT. Jag tycker att alla mattor jag kikar på mer drar åt beige/cremefärgat och är helt enkelt inte så vita som jag vill att de ska vara. Så jag tänkte att någon av er kanske har tips på vart jag ska leta? Tacksam för hjälp!

Nu ska jag kika vidare på den amerikanska advokatserien skapad av David E. Kelley som också gjorde Ally Macbeal för x-antal år sedan. Ha nu en fortsatt skön söndag och jag lovar att pajreceptet på salami och brie varianten kommer så snart jag fixat bild på pajen och skrivit ner receptet!

Stor kram och tack för att ni kikar in här ♥

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00