ANNONS

Paj med Salami & Brie

/

Ni var flera stycken som var intresserade av receptet på pajen med Salami och brieost, så här kommer receptet:

Ingredienser:

Pajdeg
125 gr margarin
3 dl mjöl
3 msk vatten

Fyllning
250 gr brieost
2 tomater
Salami
4 ägg
1 dl mjölk
salt&peppar

Gör så här:
Knåda ihop degen och tryck ut pajdegen i en rund pajform och ”picka” degen med en gaffel och ställ in i kylen i 15-30 min. Skär häften av brieosten i mindre bitar. Hacka tomaterna och salamin i mindre bitar. Blanda äggen, mjölken och kryddorna. Förgrädda pajskalet i 10 min på 200 grader. Lägg i salami, tomater och den hackade brieosten i pajskalet och häll över äggstanningen. Skär sedan resten av brieosten i skivor som du lägger uppepå pajen. In i ugnen på 200 grader till 30-40 min. Servera med en god sallad! Smaklig måltid!

Jag slängde på lite sugarsnaps, körsbärstomater och basilika uppe på pajen mest för dekoration, tänkte haft ruccula men den var slut i affären så jag fick ta det jag hade hemma 😉

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00