Så vad gömde sig då i Vuitton påsen?

Jag vet att ni är flera som otåligt väntat på vad som fanns i mina shoppingkassar från helgen som gick. Så här har ni då innehållet från Louis Vuitton påsen. En sjal i silke och ull i gammelrosa med det klassiska Louis Vuitton monogrammet. Sjalen kommer att passa perfekt nu till hösten, skön och snygg att svepa om halsen och färgen passar perfekt till både svart och beige som är färgerna på de flesta av mina ytterkläder. Jag är supernöjd med min egentligen alldeles för dyra accessoar, men ibland måste man få skämma bort sig själv och jag tycker mycket om den och känner mig väldigt feminin när jag bär den. Jag har redan haft den idag 😉 

Det blev även ett sött nyckeletui och tillika kontokortshållare som fick följa med hem i påsen. Den fick jag i present av min snälla man som tyckte att hans fru skulle ha en sådan för att hålla ordning på sina kontokort och nycklar med stil 😉 Jag fick välja mönstret själv och valet föll på Damier Canvas i färgen Azur istället för det klassiska monogramtrycket. Tack snälla älsklingen! 

Ja nu är det som bekant redan måndagkväll och min första arbetsdag denna vecka är tillända. Dagen har vart riktigt bra, givande och jag har fått gjort flera sidor med arbete, perfekt start på en ny vecka med andra ord! Kan förövrigt meddela att jag trivs väldigt bra i mina nya stövlar, så dem kan jag rekommendera för er som undrat!

Ikväll blir det Idol 2009 samt ”Svenska Hollywoodfruar” innan det är dags för min skönhetssömn.  

Ha en mysig kväll nu, stor kram ♥

Ps) Ni glömmer väl inte de sista timmarna på tävlingen Ds)

  1. Hello, i believe that i saw you visited my weblog so i got here to “go back the choose”.I am trying to in finding issues to improve my web site!I suppose its adequate to make use of some of your ideas!!

  2. Only wanna admit that this is very useful, Thanks for taking your time to write this.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..