ANNONS

Välkommen vecka 40!

/


En del av den gångna helgens shopping. Älskar verkligen de vackra lådorna
& askarna från Louis Vuitton för att inte tala om innehållet.. Va kan det vara 😉 

Som överskriften antyder så välkomnar jag härmed vecka 40, bara tolv veckor kvar av detta 2009 med andra ord. Låter surrealistiskt att det är så nära ännu ett nytt år om ni frågar mig, men så är det i vilket fall! Snart dags att börja fundera på både julklappar och nyårsoutfit. Jag har faktiskt redan ganska bra koll på vad jag ska inhandla till maken och klänningar har jag i överflöd i mitt lilla dressingroom så skulle det bara säga vips och nyårsafton är här så klarar jag mig garanterat, skönt att vara förberedd!

Helgen har vart bra och det bästa var troligtvis shoppingturen i lördags då maken och jag gled omkring på Biblioteksgatan, Birger Jarlsgatan och Hamngatan med spenderbyxorna på som jag skrev redan i lördagskväll. Då jag vis av föregående vecka vet att jag ibland får idétorka till både inlägg och bilder under arbetsveckorna så väljer jag att inte publicera allt jag shoppat med en gång. Fånigt kan tyckas men det är mest faktiskt för att jag ibland sitter här i soffan och känner en viss press att skriva och visa bilder och så är allt bara ”tomt”, men nu så är denna veckan räddad åtminstone för bilder har jag laddat upp med i helgen kan jag lova 😉

Innan jag tar på mig mina röda gummistövlar och promenerar till jobbet vill jag gratulerar mina älskade föräldrar som firar sin 35 åriga bröllopsdag ♥ denna måndag! Grattis! 

Ha en underbar måndag nu alla fina läsare och på återseende ikväll!

Kramar ♥

7
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00