Välkommen vecka 40!


En del av den gångna helgens shopping. Älskar verkligen de vackra lådorna
& askarna från Louis Vuitton för att inte tala om innehållet.. Va kan det vara 😉 

Som överskriften antyder så välkomnar jag härmed vecka 40, bara tolv veckor kvar av detta 2009 med andra ord. Låter surrealistiskt att det är så nära ännu ett nytt år om ni frågar mig, men så är det i vilket fall! Snart dags att börja fundera på både julklappar och nyårsoutfit. Jag har faktiskt redan ganska bra koll på vad jag ska inhandla till maken och klänningar har jag i överflöd i mitt lilla dressingroom så skulle det bara säga vips och nyårsafton är här så klarar jag mig garanterat, skönt att vara förberedd!

Helgen har vart bra och det bästa var troligtvis shoppingturen i lördags då maken och jag gled omkring på Biblioteksgatan, Birger Jarlsgatan och Hamngatan med spenderbyxorna på som jag skrev redan i lördagskväll. Då jag vis av föregående vecka vet att jag ibland får idétorka till både inlägg och bilder under arbetsveckorna så väljer jag att inte publicera allt jag shoppat med en gång. Fånigt kan tyckas men det är mest faktiskt för att jag ibland sitter här i soffan och känner en viss press att skriva och visa bilder och så är allt bara ”tomt”, men nu så är denna veckan räddad åtminstone för bilder har jag laddat upp med i helgen kan jag lova 😉

Innan jag tar på mig mina röda gummistövlar och promenerar till jobbet vill jag gratulerar mina älskade föräldrar som firar sin 35 åriga bröllopsdag ♥ denna måndag! Grattis! 

Ha en underbar måndag nu alla fina läsare och på återseende ikväll!

Kramar ♥

  1. Real good info can be found on web blog . ”It is fast approaching the point where I don’t want to elect anyone stupid enough to want the job.” by Erma Bombeck.

  2. Excellent posting. the issue was exhaustively discussed, ingested a reliable point of data and many others. Whether it is greater numbers of those blog posts, We’re looking towards the fact that.

  3. Thanks for your writing. I would like to say that the health insurance brokerage service also works for the benefit of the coordinators of your group insurance plan. The health broker is given a directory of benefits searched for by individuals or a group coordinator. Such a broker really does is try to find individuals or maybe coordinators which usually best match up those needs. Then he shows his tips and if each party agree, the particular broker formulates a binding agreement between the 2 parties.

  4. Woah! I’m really loving the template/theme of this blog. It’s simple, yet effective. A lot of times it’s difficult to get that ”perfect balance” between user friendliness and visual appearance. I must say you have done a awesome job with this. Additionally, the blog loads extremely quick for me on Chrome. Excellent Blog!

  5. Excellent goods from you, man. I have remember your stuff prior to and you are just too fantastic. I actually like what you’ve acquired here, certainly like what you’re saying and the way during which you assert it. You make it enjoyable and you continue to take care of to keep it smart. I cant wait to learn much more from you. That is really a wonderful site.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..