ANNONS

Tisdagskväll i Sjöstaden


Denna vackra orkidée med två stänglar fyndade jag för en femtiolapp på
Hötorget i lördags. Perfekt att gå runt där vid stängning för då prutar
torgsäljarna med sig själva och de ger nästan bort blommorna 🙂

Vilken klar och fin höstdag vi har haft i huvudstaden denna tisdag bortsett från blåsten dock. När jag traskade mot jobbet imorse hade jag nordanvinden ilsket stormande i ansiktet hur jag än promenerade vilket resulterade i en lätt huvudvärk väl framme vid höga huset. Som tur var släppte det efter någon halvtimma väl inne på mitt kav lugna kontor, tur det! Jag är väldigt förskonad från huvudvärk och har jag någon gång ont i huvudet brukar det oftast vara självförvållat eller i anslutning till en förkylning annars som sagt drabbas jag mycket sällan vilket såklart är underbart. Tycker synd om dem som lider av migrän och annan svår huvudvärk, det måste vara ett riktigt helvete.

Ikväll blir det lugnt, trodde först att det var säsongspremiär och dubbelavsnitt av Desperate housewives men så var det inte uppmärksammade söta bloggerskan Miia mig på. Inte konstigt att jag tycker tiden går snabbt, jag är ju tydligen en vecka före alla andra 😉 Så istället blir det troligtvis lite slötittande på förra säsongens sista avsnitt som de sänder ikväll som en uppfräschning inför nästa veckas premiär då jag sitter bänkad. Strax ännu ett avsnitt av Idol 2009, rena rama tv-kvällen här med andra ord! 

Ha nu en fortsatt skön kväll så hörs vi!

Kramar på er ♥

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00