ANNONS

Vitaste vitt!

/


Ställde frågan härom dagen ang en ryamatta i vitaste vitt och denna fick jag
bland annat tips om från en rar läsare. Mattan kommer från LinieDesign och 
den får gärna flytta in här hemma under hösten om den vill, ser härligt tjock
och mysig ut.

Känner mig på bra humör denna tisdagsmorgon. Härligt att vakna upp med känslan av att ha energi för två. Dagen är fullspäckad från tidig morgon till sen eftermiddag så det var bra tajmat med andra ord då jag har både det ena och andra inbokat som sagt!

Något som jag även borde ta tag i framöver är att boka in en tid hos frisören i kalendern. Toppklippte mig senast i augusti, så det är mer en tanke på slingning som gäller denna gång. Jag har länge nu låtit håret vara för att min egen hårfärg ska växa ut, men till vilken nytta egentligen slog det mig häromdagen? Och efter lite överläggande med mig själv kom jag fram till att det inte är till någon som helst nytta, så nu är jag bra sugen på att slinga håret lite kallt askblont men får se vad det blir väl där och som sagt först måste jag se till att boka en lämplig tid och det är inte alltid det enklaste att få tag i en tid som passar mig.

Strax åker ytterkläder och stövlar på och jag traskar mot en ny arbetsdag. Serveras bland annat kycklingsoppa med citrongräs i matsalen denna dag. Är väldigt förtjust i just denna soppan så om inte annat ser jag framemot lunchen om x-antal timmar 😉

Sköt om er så hörs vi!     

Kramar ♥

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00