ANNONS

Hemmakontor

/

 

 
 
 
 
Vårt kombinerade gäst- och arbetsrum används flitigt, perfekt liten blogghörna!
Skrivbordet kommer från IKEA och heter JONAS. Likaså PAX-skåpen på väggen
ovanför kommer från den blågula jätten. Måtten 100x37x77/70. Luckorna heter
BALLSTAD. Millerstolen kommer från Mio.

Denna dag har inte skiljt sig särskilt mycket från andra ordinära onsdagar så jag har inget av intressant natur att rapportera om, tyvärr eller lyckligtvis beror på hur man ser det. Ekorrhjulet är ju som bekant inget jag skyr, så en vanlig onsdag är inget fel i sig enligt mig. Jag har arbetat, powerwalkat och lagat kvällsmat i den ordningen dessutom. Fint väder har det var ute och strax ska jag arbeta en sväng till och förbereda lite kort inför ett förmiddagsmöte imorgon torsdag.

Ikväll är det äntligen premiär för en ny säsong av min favoritserie alla kategorier: Grey´s Anatomy. Så det blir onsdagsmys tillsammans med MacDreamy och gänget. Nu ger jag mig för denna dag och slutar med att tacka er som allt som oftas kommenterar här inne, blir sååå glad och det gör det dessutom än roligare att skriva =)

Ha en fortsatt mysig kväll, kramar ♥

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00