ANNONS

Klassiskt & skräddat

/
Godmorgon på er! I Filippa K påsen från helgens shopping fanns bland annat denna svarta kavaj som jag sprang på bland det första jag gjorde inne i Filippa K butiken och den är precis allt jag har letat efter i kavaj väg. Inte för tjockt tyg och foder som jag tycker att många andra kavajer från bland annat H&M har. Den satt helt perfekt på och tyget är i 98% ull och 2% elestan. Förhoppningsvis kommer kavajen att hänga med mig många säsonger framåt likt min marinblå kavaj från samma märke som tro det eller ej faktiskt har hängt med mig i hela 13 år(!). Det är kvalité det! Kavajen och nya sjalen från LV passar dessutom mer än fint ihop, jag är sååå nöjd!  

Förövrigt har vi en kylslagen men vacker morgon denna onsdag, så det blir handskar på idag. Nu måste jag ta tag i sysslorna, lova att ni sköter om er! På återseende!

Kram kram ♥

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00