Välkommen älskade helg!

Olika varianter av nya ”Mousse au Chocolat” kom idag från Lindt själva till lilla mig. Tack så hemskt mycket, ni vet hur man gör en flicka på extra glatt humör 😉 Ser framemot att smaka på dessa godbitar tillsammans med bubblet som ligger på kylning.

Äntligen har helgen 

så sakteliga börjat forma sig till min stora gläde. Maken har dessutom fixat både det ena och andra till sin frus glädje denna fredag, så jag strålar runt här hemma med ett

leende på läpparna

nu. Den gångna arbetsveckan har vart

fullspäckad

vilken troligvis gjort att mitt bloggsug fått sig en

liten törn

som ni kanske märkt. Igår efter arbetsdagen förmådde jag mig inte ens att gå in här på bloggen då jag kände mig helt tömd på både

ord och inspiration.

Men jag mår bara bra annars så förhoppningsvis kommer jag igen nu i helgen med nya friska tag när jag kan släppa alla ”Jag måste hinna med” som jag har känt av denna vecka.  Imorgon blir det en sväng till nyöppnade ”Svenssons i Lammhults” första butik i Stockholm. Spännande att gå dit och spana bland prylarna från mängder av inredningsmärken.

På kvällen drar jag på mig partystassen och beger mig på tjejmiddag med allt vad det nu innebär. En riktigt skoj lördag som jag ser framemot. Söndagen har jag planerat att njuta av utan inga som helst måsten.   

Nej nu ska jag svänga ihop enchiladas samt en krispig sallad som vi äter framför kvällens Idol tillsammans med ett gott öl.

Ha en riktigt skön helg och på återseende, förhoppningsvis med en massa ny energi redan imorgon!

Stor kram ♥