Med smaker från Italien

Bilder från gårdagskvällens lilla tjejmiddag. Här Annika & Åsa poserandes.

Tack tjejer för en skoj lördagskväll!Natten till denna regngrå söndag fick vi alla en extra timma att förvalta. Sommartiden är alltså ett minneblott och vi är tillbaka i s.k. normaltid. Borde vara så att man då och då skulle ”få” en extra timma på dygnet. Varför kan man inte bara bestämma att klockorna utökas med en tjugofemte och tjugosjätte timma också? Livet ska ju hinnas med att levas fullt ut så varför inte undrar jag?  

Idag är jag kanske en aning trött i mössan trots den extra timman! Det blev nämligen en lång, men väldigt trevlig gårdagskväll med många glada skratt tillsammans med Annika och Åsa. Vin och mat i mängder blev det också, bjöd på olika små snittar som aptitretare innan maten. Till förrätt en rucolasallad toppat med mozzarella, pinjenötter, tomater, balsamico cremé och längst upp ett Parmachips. Huvudrätten bestod av en kycklingpasta med bland annat soltorkad tomat och saffran. Till efterrätt pannacota på äkta vaniljstång med en hallontopping. Riktigt nöjd är jag och även gästerna åt med god aptit. Blev ingen utgång utan vi stannade hela kvällen i Sjöstadshemmet vilket känns skönt idag. Tack tjejer för en riktigt kul kväll!

Maken är nu hemkommen från sin tvådags visit i öst och med sig hade han en present bestående av en ny body lotion från Dior till sin fru. Mycket uppmärksamt av honom då jag inte nämnt att min förra tagit slut, så tack snälla!!! Nu är det mest lugnet som råder här hemma. Jag ska lägga mig och läsa en sväng. Tänkte ta en promenad, men tror inte att jag förmår mig att gå ut i detta trista och regniga väder. Tror helt enkelt att jag skjuter det hela på framtiden, för i morgon bitti är det redan måndag igen och jag är då i vilket fall tvungen att promenera oavsett väderleksförhållandena, så det får bli mys inne med tända ljus som gäller resten av dagen.

Tillsist, jag har nu svarat på den senaste veckans frågor som jag inte hunnit med tidigare, så gå tillbaka till det inlägget där ni ställde frågan och kika så ska svar finnas 😉 Hoppas er helg vart toppen hittills, sköt om er så hörs vi!

Kramar ♥