Reklamations tankar

Min Biotherm Non Stop använder för tillfället mest maken. Ansiktskrämen är riktigt fet & passar på vintertorr hud. Jag brukar dock sällan använda den då den är i fetaste laget för min hudtyp. Jag brukar föredra den gröna varianten, men som sagt nu har maken lagt beslag på denna som han säger hjälper! 

Första dagen på veckan avklarades redan igår och jag är nu redo för att ta tag i denna tisdag efter en riktigt skön natt med god sömn. Jag hade en relativt lugn gårdag på jobbet för ovanlighetens skull. Inte ett enda möte eller annat ”störande” moment dök upp under hela dagen, utan jag fick tid till att bara arbeta med de frågorna som är mest prioriterade just nu. Superskönt, jag kunde inte ha fått en bättre start på denna vecka.  

Ikväll efter jobbet är en middag på stan inplanerad tillsammans med min arbetsgrupp. Jag har redan siktat in mig på restaurangens halstrade pilgrimsmusslor då jag i vanlig ordning när det kommer till restaurangbesök alltid bara måste tjuvkikar på menyn. Är det fler än jag som gör så tro? 😉Tillsist vill jag utfärda en varning angående våra nya handdukar från Lexington innan fler hinner köpa på sig dem i svart. De är nämligen totalt VÄRDELÖSA, för precis som några av er skrev tidigare så luddar även våra något kopiöst. Man har svart ludd överallt plus på hela kroppen när man torkar sig med dem trots att de är tvättade två gånger(!) Oerhört irriterande då de inte var speciellt billiga att inhandla. Funderar på att reklamera dem, de är ursnygga men som sagt inte det minsta bra! Bara så ni vet så slipper fler kila och köpa de svarta och bli besvikna.

Jag har tidigare haft bruna och jag kan inte minnas att de någonsin luddat på det här viset?Nu ska jag fixa håret innan jag beger mig ut och tar tag i denna tisdag! 

Hoppas att ni sovit gott och att ni sköter om er. På återseende!

Stor kram ♥