Lyxigt Parmachips

Nu är onsdagen här och jag ska i vanlig ordning en dag så här mitt i veckan bege mig till arbetet. Har en utbildningsdag så det gäller att vakna till och vara alert. Det svider dock i ögonen och sängvärmen drog verkligen i mig flera gånger innan jag kunde slänga benen över sängkanten och kliva upp. Men nu är jag uppe och kan kicka igång denna dag.

Gårdagskvällens middag blev ett trevligt tisdagsinslag med väldigt god mat. Restaurang Sjögräs på Timmermansgatan på Södermalm kan alltså rekommenderas för er som vill äta gott. Dock är det inte direkt billigt, man får det man betalar för helt enkelt.   

Förra helgen testade jag att göra s.k. Parmachips för första gången och serverade dessa tillsammans med en sallad på rucola, körsbärstomater, pinjenötter mozzarella, basilika samt lite balsamico crème ringlat över. Parmachipsen är även goda att servera som lyxigt drinktilltugg eller till en soppa så här i höstkylan.

Vill ni testa, gör så här:Sätt ugnen på 150 grader. Lägg ut skivor av parmaskinka på en plåt med bakplåtspapper. Torka skinkan i ugnen i ca 10 minuter. Låt svalna på plåten. Inte direkt svårt med andra ord 😉

Ha en fin dag nu så hörs vi senare under dagen.

Kram på er ♥

Ps, Tack för alla era svar ang. handdukarna. Jag ska tvätta dem och torktumla dem några ggr till och ge dem en chans, men hjälper det inte blir det reklamation! Ds