Kändisspotting i Sjöstaden

Passar på att mysa inne denna gråmulna dag. Jag har bland annat ägnat mig åt att läsa höstinspirerade recept, drukit te och ätit clementiner. Sämre kan man ha det!

Skymningen faller

utanför våra stora fönster. Det är

allhelgona

och det är tänkt att det skall vara en dag som fylls av lugn och ro, ägna de 

döda

en extra tanke och tända ljus på gravarna. Brukar vara oerhört vacker att gå omkring på kyrkogårdarna denna helg då det brukar vara ett hav av brinnande lyktor som lyser upp höstmörkret. Har bland annat varit ute på promenad idag här i Sjöstaden som resulterade i förutom motion och friskluft i lite kändisspotting. Vi mötte nämligen skådespelaren Kjell Bergkvist med sin sambo som även de var ute på en promenad i Sjöstaden denna lördag. Han är mycket kortare än jag tänkt mig kan jag avslöja. Andra kändisar som bor här och som jag ser rätt ofta är Tess Merkel från Alcazar som bor utefter min promenadväg till och från jobbet, sångaren Stephen Simmonds och kändisjournalisten Hans Shimoda bor runt knuten här. Även schlagerräven Fredrik Kempe, skådespelerskan Ulla Skoog, snygga sångerskan Anna Sahlin och radioprataren Roger Nordin från Rix FM ska bo här enligt uppgift. Viktigt vetande eller hur? 😉

Denna lördagskväll är fortfarande likt ett oskrivet blad. Vi ska äta en god middag så pass mycket vet jag, men som sagt annars får vi se vad det blir av det hela.

Vad händer hos er?

Kramar ♥