Lördagens utsikt

Lördagens utsikt från fönstren med strålande solsken över Sjöstaden. 

Lördagen har redan hunnit övergå till eftermiddag och solen strålar i kapp med sig själv på den klarblå himlen. Hoppas den aldrig försvinner, men som vi alla vet så är det bäcksvart vid fyratiden, så bäst att njuta de sista timmarna och hålla tummarna för att solen är på minst lika bra humör imorgon söndag. 

Hittills har vi haft en välbehövlig sovmorgon efterföljd av en lång frukost med tända ljus, äggröra, julte från Kusmi och flingor. Sedan har vi mest mysig omkring här hemma i våra morgonrockar, lyssnat på musik och maken har gjort ett tappert försök att boka bord på restaurang inför vår Parisresa om två veckor, utan lycka tyvärr. Hopplöst om man inte bokar månader före har vi fått befara denna lördag, men det löser sig.   

Tvättmaskinen har gjort sitt och nu är det renbäddat i vår vita dubbelsäng, nästan så att man längtar tills man får krypa ner där igen ikväll. Men än är det många timmar kvar tills det är läggdags så vi tänkte nu ta tillvara på de ljusa timmarna och bege oss ut i solskenet en sväng. Underbara sköna lördag säger jag bara!

Ta hand om er och på återseende!

Många soliga kramar ♥