Välkommen fredag!

Hyacint i vitt x 4 i cylindervas fyndad på CE i Örebro för 39 kr

God morgon bloggen! Fredag och här sitter jag piffad och redo för upptakt med efterföljande middag med underhållning och dans denna dag/kväll. Maken är så snäll att han lovat att köra mig till München-Bryggeriet. Det är i och för sig inte direkt långt härifrån, men jag är lite allergisk mot kommunala färdmedel. Det har inget att göra med att jag är fin i kanten utan det beror mer på dels känns det olustigt att trängas bland en massa folk, men också beror det på en viss osäkerhet med byten hit och dit. Så hade inte maken lovat köra hade jag tagit en taxi det kan jag lova 😉Gårdagskvällen gick helt åt till att städa och röja här hemma i Sjöstadshemmet och nu är allt redo och första advent kan komma. Så skönt med tanke på att jag är borta här under dagen och kvällen. Bara vetskapen om att jag imorgon lördag kan skrota runt här hemma utan måsten får mig att må riktigt bra.

Jag hoppas ha inspiration och lust till lite bakande under helgen samt som jag skrivit tidigare att jag kan få till några bilder. Vet att ni är flera som är nyfikna på årets adventspiff, det kommer som sagt.

Nu ska jag äta frukost, väcka maken och sedan sätta på mig lite lipgloss och bege mig mot dagens händelser på Söder Mälarstrand.

Trevlig helg önskar jag er och på återseende imorgon!

Kramar ♥