Lonely lördagskväll

Julstjärnorna är nu uppe i vardagsrummet redo för morgondagens första advent. Stjärnan kommer frånBolagret.

Kivilyktorna tända för maximal mysfaktor och ni skymtar min amaryllis i köksföntret.

Egengjorda pizza kvällen till ära med massa godsaker på såsom seranoskinka, rucola, mozzarella & oliver. 

”Snacksen” har blivit några pepparkakor med ädelost/whiskey, saffransskorpor samt färska fikon. I glaset vit glögg med massorav is. Kan det bli juligare? 

God lördagskväll i stugorna, här har ni en trött en som halvligger i soffan framför Robinson och gör ingenting vettigt alls denna kväll. Svängde ihop en egen pizza tidigare denna afton i min ensamhet med bland annat seranoskinka, mozzarella och pesto på, riktigt god. Till maten en massa Apotekarens julmust light, så gott!

Längtar efter maken som är i Skåne denna helg, tur det redan är söndag imorgon för då kommer han åter igen hem – Yippie! Imorgon är det även äntligen första advent, mysigt värre. Min plan är att starta morgonen med en lång och härlig frukost med det första adventsljuset tänt, julmusik i högtalarna och efter det hoppas jag på en riktigt lång och skön promenad. Dagens slappande har nämligen fått mig att längta efter både frisk luft och att få röra på ben.Om en halvtimma börjar Beck – Vita nätter som jag tänkte se på ifrån sängen och säkerligen kommer jag somna innan filmen är klar om jag känner mig själv rätt.

Ha en fortsatt bra lördagskväll oavsett om det är party eller hemmamys.

Kramar ♥