1:a ljuset tänt

Dagens enda shopping blev i min favorit blomsterbutik här i Sjöstaden, kompletterat med lite mera julblomster

Tre vita hyacinter, grön adventsmossa, kanelstänger samt en kvist med lummer, superjuligt innehåll medandra ord!

Och så här blev resultatet efter eftermiddagens pyssel.

Vackra julsånger som ”

Ave Maria

” och ”

Oh Holy night

” går på repeat här idag och jag myser omkring här hemma i väntan på att min Mr J ska komma hem från Skåne. Jag har bakat lussekatter denna söndag, doften från det underbara saffransbaket ligger kvar ännu här hemma i

Sjöstadshemmet

!

Har även varvat en del jobb denna söndag med favoritbloggarna och äntligen fått klickat hem en vinterjacka helt i min stil från kära H&M. Har haft span på kappan ett bra tag, men när jag skulle beställa den för ett tag sedan var den såklart slut i min storlek. Så jag blev riktigt glad idag när den åter fanns i lager, lycka! Hoppas nu att den hinner komma innan vi reser mot Frankrike på fredag, men det är nog till att vara lite väl optimistisk kanske, men jag hoppas, hoppas!

Jag har även vart en sväng ute idag och bland annat besökt Sjöstadens lilla, lilla julmarknad där man sålde hantverk, blommor och julgranar allt medans julmusik ljöd ur högtalare. Tänkte tagit mig en kopp med glögg men kändes lite väl ensamt att sitta där utan sällskap så jag valde att vänta på att maken ska komma hem så att vi kan adventsfika här hemma på mina nybakade lussekatter och pepparkakor med tänd spis, första blockljuset tänt och mera julsånger.

Hur firar du första advent?

Kramar ♥