Blandade material

Har fyllt en vanlig enkel cylindervas från IKEA med julgranskulor i olika storlekari färgerna vitt, silver, offwhite & svart. Vasen är även fylld med pärlor samt små granar i zink. Tycker själv att kombinationen mellan de olika materialen blev rättspännande & snygg. Lovar att visa en närmare bild framöver.  

Denna

måndag

har jag bockat av flera saker som

legat på skrivbordet

och grott. Ni vet sådant som man

kan

skjuta lite på framtiden men som ändå är som en

nagel i ögat

varje gång man ser pappershögen. Så en liten

guldstjärna

ger jag mig själv idag som betat av en del av måstena. Förövrigt kommer jag alltmer in i min nya roll som

informationsansvarig

. Det är precis som om jag fått ett annat tänk utan att jag egentligen arbetet på det. Så bara att inse att man oftast klarar mer än man själv tror från första början.  

Power walkade hemåt nu ikväll i det numera adventsbelysta Sjöstaden vilket resulterade i att jag väl hemma fick gå raka vägen in i duschen. Bara att inse att det är relativt varmt ute ännu för att gå raska promenader i vinterjacka och fodrat på fötterna trots att det imorgon sägs vara första december.

Ikväll mumsar jag på egentillverkade lussekatter, dricker Apotekarens julmustlight(som är den klart godaste enligt mig) och har det allmänt lugnt och skönt. Jag tänker inte ägna några större tankegångar åt morgondagens vaccinering mot influensan A(H1N1). Fick veta först denna eftermiddag att jag imorgon ska få den beryktade dosen av vaccin. Tycker det känns som en liten taskig tajming med tanke på vår resa till Frankrike på fredag, men det behöver ju inte betyda att jag får likadana biverkningar av min dos som maken fick av sin. Jag hoppas och ber för att jag slipper gå runt på Paris gator till helgen med biverkningar. Var ju någon stackare som plötsligt bara kunde gå baklänges, vore väl så där att uppleva Paris med ryggen före 😉

Nej kära läsare, nu ska jag ta en omtalad saffransbulle och förflytta mig från skrivbordet till soffan.

Önskar er alla en härlig kväll och kram på er ♥