Julgranslängt

Sådan här gran klädd i vitt från danska tidningen Bo bedre vill jag ha detta 2009…

Om jag vaknade till

strålande sol

igår, så är glädjespridaren tillbaka i sina gamla vanor idag igen. Gråare än gråast utanför fönstren. Tur att jag hann med att vara ute i solens strålar en stund igår, det gäller tydligen att passa på att fånga solljuset just nu om man ska få något.

I gårkväll klickade jag hem årets första julklapp till min kära man. Skönt att ha några klappar avklarade innan vi går in i december. Längtar till jag kan slå in och göra fina paket. Längtar även tills man kan sätta in julgranen, funderar på en äkta variant i år. Förra året skulle vi vara borta även några dagar efter jul och kände då att en stackars julgran som ensam fick stå och barra i över en veckas tid inte var så lustigt, men i år så kommer vi åka tillbaka hem hit igen direkt efter julhelgen då det för åtminstone maken är arbete som gäller och då borde granen klara sig de få dagar vi är borta? En äkta gran är så mycket mer jag än en i plast och Kungsgran sägs barra mindre enligt min kära far så vi får väl satsa på en sådan i så fall kanske. Ja, ja vi får se var det slutar, är väl lite tidigt oavsett att sätta in den redan denna vecka… eller? 😉

Nu ska jag bege mig mot veckans första arbetsdag, fullt upp hela långa dagen så på återseende senare ikväll igen förhoppningsvis!

Sköt om er, stor kram ♥