Dress for success

Troligtvis blir detta vad jag kommer att ha på mig på julafton.

Klänning ifrån Asos inköpt på förra årets rea för en 100-lapp.

Samt en liten jacka/bolero att ha när det känns lite ”bart” från VILA.

Morning! Äntligen är jag klar med årets klappar. Gjorde ett sista varv i butikerna igår tillsammans med tusentals andra, hetsigt värre! Nu ska jag bara slå in sakerna i vitt omslagspapper med klassiskt röda snören så fort jag hinner så kan julen komma utan att jag behöver skämmas!

Igår kväll blev det inte mycket tid till blogginlägg eller tid till att tillbringa i soffan under en varm och skön pläd heller för den delen. Jag var nämligen tvungen att börja packa weekendväskan så smått inför julens tripp ner till ett vintervitt Västkusten på onsdag. Kläder, skor och julklappar ligger därför numera uppradade på sängen i gästrummet så det ska bara vara att packa ner allt i väskan. Hann även med (tänk vad man hinner när man låter bli datorn för enkväll!) att både göra inpackning samt smörja in mig med första lagret med BUS. Älskar verkligen den produkten, vaknade imorse och kände mig redan lite fräschare, perfekt med tanke på de bara armar jag ska bära på julafton!  

I eftermiddag ska jag möta upp söta Caroline för ett glas vin. Mysigt att hinna ses en sväng och få en avkopplande stund tillsammans vid brasan på restaurang Göteborg så här dan före dan före doppare dan. Ser jag framemot! Först måste jag bara mellanlanda några timmar på arbetet, intet att förglömma!

Önskar er en fin dag, kramar ♥