Julens söta

Årets julgodis uppradat på köksbordet hemma i Sjöstaden!

Vita snöbollar, egenkomponerad variant av Rocky Roads, mina med mörk mandelchoklad, pistagenötter och mini marshmallows toppat med en chasewnöt. Marsipangodismed valnötter.

Risbräck med apelsinchoklad samt Cloettas Juleskum i Marimekko skålarna

Här mina lena hallontryfflar med kanel på fat med fot från Hemtex. De grå faten kommer från HIMLA.  

Tänk att annandagen redan är här. Julen håller med andra ord på att rinna oss ur händerna. Nu säger man ju i och för sig att julen varar än till påska, men jag hoppas verkligen inte det stämmer för jag väldigt nära att börja längta till ljuset och våren nu kan jag erkänna. Älskar julen med all dess mysighet, men det räcker med några dagar sedan är även detta behov mättat för min del, variation förnöjer alltid anser jag! Har varit ute och gått en långpromenad nu under den gångna förmiddagen, snöar här idag så det var full mundering på med jacka, pälsmössa och grövre stövlar som gällde. Väldigt skönt att röra på sig. Jag som är van att gå minst 5 timmar under veckorna får nästan lite abstinens när det blir alltför mycket stillasittande som det blir så här på julen. Så promenaden idag gjorde verkligen sitt, så skönt trotts piskande snö i våra ansikten.

Nu sitter jag här inne igen i stugvärmen och myser. Väntar på att maken ska komma hem från gårdagens festligheter, nyfiken på eventuella skvaller 🙂 Vet inte om vi ska packa in oss i bilen och rulla hem mot Stockholm redan idag eller om vi väntar och åker imorgonbitti så man kan tajma hela bilresan under de ljusa timmarna, det kan jag nästan föredra då det inte är särskilt skoj att köra i detta decembermörker.

Hoppas er jul var riktigt bra hittills och att ni får fortsatt sköna dagar. Jag är ledig i mellandagarna så jag ska bara skrota runt hemma och mysa! 

Stor julkram ♥