Vinterpromenad 28 december

Härligt promenadståk utmed vattnet. Vi gick förbi Tantolunden över Liljeholmsbron till Årstasidan och så tillbaka till Sjöstaden igen

Då jag inga bilder knäppte på varken mig eller Carolinesmyger jag in en promenadbild från annandagen.

Solen behagade t o m kika fram en stund här idag.  Superfina vintriga vyer och både jag och Caroline fick såklart snabbt fram med våra kameror – haha!

Söta ankor som trodde att vi hade bröd med oss, men vi hade inget tyvärr så de traskade vidare till de andra spatserande människorna.

Gillar verkligen min pälskrage & mössa från H&M. Varma och mysiga att ha på sig kyliga dagar! 

Tillbaka inne efter en superskön LÅNG promenad tillsammans med rara Caroline. Så glad att jag har träffat henne, vi är så lika i mångt och mycket och har verkligen skoj på ett enkelt vis ihop! Vi traskade på i rask takt i över två timmar, underbart skönt efter allt julfirande. Båda var ganska möra i benen när vi skiljdes åt på bron återigen här hemma i Sjöstaden. Nu känner jag mig helt slut och har hamnat i soffan, dock med ett gott samvete. Droppar från balkongerna utanför och det känns lite som vår i luften denna måndag den 28 december. Till och med solen behagade att kika fram en stund under vår sköna promnad. 

Nu ska jag ta mig något att äta och sedan ska jag sätta mig och gå igenom en massa tidningar som jag envisas med att spara på hög. Ska gå igenom och klippa ut det som jag kan tänkas ha använding för så får det hamna i min inspirationspärm, resten åker till pappersåtervinnig.

Ikväll ska jag svänga ihop en god pasta med saffran är tanken så att jag och maken kan mysa när han kommer hem från sin arbetsdag. Han har återfått sin aptit nu, så blir extra kul att laga mat då.

Ha en fortsatt bra dag och ta hand om er! Kramar ♥