Vintervit dukning på 2 årsdagen!

Kvällens vita dukning här hemma.

Mysigt med ljus och dekoration med vita julgranskulor på bordet.

Glasen till vänster i bild är Iittalas nya Cocktail bowl ur Essences serien som fick följa med hem från Fabriksbutiken sist vi var där.

Godkväll bloggen, tredje inlägget denna måndag för er som gillar täta uppdateringar. Mycket härligt att vara ledig ibland och inte ha en massa inbokat, man får helt enkelt mycket tid att disponera till både det ena och andra.

Tredje inlägget idag alltså och det 1 534 inlägget totalt här i bloggen. Är faktiskt två år sedan idag som jag skrev mitt allra första blogginlägg. Mest för skoj skull och jag kunde nog inte tro att jag skulle sitta här två år senare och fortfarande knappa på tangenterna och dela med mig av mina dagar och vissa delar av mitt liv. Trodde nog framför allt inte att jag skulle ha så många läsare. Hade jag vetat det hade jag nog aldrig vågat börja, jag vet ju inget om de flesta av er som smyger in här och läser. Lite läskigt men samtidigt väldigt skoj att jag kan roa de flesta av er samt att jag ger några av er anledning till att förfasas och irritera er på mig. Det sistnämnda är dock inget jag eftersträvar överhuvudtaget, men med tanke på vissas lite halvsyrliga kommentarer emellanåt förstår jag att harmlösa jag retar vissa av er även om jag själv har väldigt svårt att förstå det. Men man kan inte älskas av alla!   

grattis bloggen på 2 årsdagen och Tack till alla er som troget läser/kikar in. Ett extra litet tack till er som också orkar kommentera emellanåt och till er som jag fått äran att träffa och lära känna privat. Ni är alla helt underbara människor och jag är verkligen superglad att jag fått lära känna er och jag hoppas att jag får träffa er var och en igen och igen!Nu är det mys i soffan som gäller resten av kvällen. Imorgon en ny ledig dag och maken jobbar hemifrån så jag får med andra ord sällskap hemma vilket känns extra mysigt så här i mellandagarna.

Stor kram ♥