Årets julklappar

En av mina fina julklappar jag fick från maken på julafton. Ett armband från Hermès i vitt och guld. Har sedan tidigare ett i svart och silver som jag köpte som nygift. Såg en kvinna på flyget hem från Paris med både ett svart och ett vitt och sa då till maken att jag ska köpa mig ett vitt framöver i vår och det snappade han upp vaken som han är och helt ovetandes öppnade jag sedan julklappen innehållandes armbandet på julafton och blev såklart eld och lågor och riktigt, riktigt glatt överraskad.

Bortskämd som jag är fanns även en Keepall 60 under granen. Denna underbara och fina julklapp visste jag om då jag själv fick välja den när vi var i Paris. Jag valde som ni ser det klassiska Canvas Monogrammet då det är tidlöst och väskan är en helt perfekt weekendbag med gott om plats, så nu kan jag resa med stil i många år framöver 😉

Tomten kom också med en Espressobryggare till hemmet från Nespresso. Dock är denna återlämnad då vi ska köpa en annan variant från Lavazza så fort tillfälle ges.

Sist med inte minst en ny slickepott från Kitchen Aid då jag den sista tiden gjort sönder hela tre stycken slickepottar så denna med metallhandtag ska förhoppningsvis hålla bättre för mina våldsamheter i köket 😉 Samt så fick jag sångspelet ”Lips”. Så nu kan jag skråla vidare med ett gäng nya låtar under 2010 – haha! Tack för allt snälla snälla tomten!

Vissa av er har även frågat efter vad jag gav maken och det blev följande: Morgon/badrock från Lexington, Kamera – Canon IXUS, Alkomätare, Nordisk Kriminalkrönika 2009, Två böcker, Presentkort på Game shop samt ett frågespel från Design Torget. Så nu vet ni som varit lite nyfikna på vad tomten kom med hit till oss i Sjöstadshemmet 🙂

Blev sovmorgon idag igen till 10-tiden då jag väcktes av ett sms. Jag måste vara helt slutkörd efter julen så mycket och länge som jag kan sova i dessa dagarna, men då jag är ledig så gör det inget alls. Jag har inget inplanerat denna dag mer än att här ska städas och förberedas inför morgondagens nyårsfirande. Ska först svänga ihop äggröra och koka tevatten så vi kan äta lite frukost innan tiden går över till lunchtid.

Önskar er en riktigt bra onsdag så hörs vi lite senare skulle jag tippa på!

Kram på er ♥