Jag blir aldrig någon ängel

Lite extra kvällslyx denna näst sista dag på detta år

Sitter här i soffan näst sista dagen på detta 2009. Har tittat på glittriga Victoria Secret Fashion Show och beundrat de slanka varelserna på catwalken. I min ena hand har jag haft en chokladpralin och i den andra ett glas med bubblande dryck så med andra ord blir det aldrig någon ängel av mig med min karaktärslösa och slappa livsstil, men vad gör det om hundra år… Usch ska verkligen ta tag i mig själv så fort bara dessa lediga helgdagar är över. Det är fördelen med vanliga dagar och rutiner då äter jag inte allför mycket sötsaker och onyttigheter under veckorna, men just nu är jag allt annat än duktig och det gör ju inte saken bättre att veta att maken gått ner 4 kilo(!) i jul (iofs ofrivilligt då han ju inte varit direkt kry och är det inte helt ännu stackaren). Nej en uppsträckning för min del är det som gäller 2010.

Nystädad lägenhet denna onsdag som nu är tipp topp och redo för nyårsafton efter en dag med dammtrasa och mopp i högsta hugg. Har till och med skurat toalettgolvets fogar så de nu är skinande vita. Så skönt när allt är riktigt rent hemma, älskar verkligen doften av nystädat.   

Kvällens middag blev grillad pangasiusfilé med potatispure med västerbottenost och sugar snaps. Nu blir det lugn och ro här och laddning inför sista dagen detta år. Ha en fortsatt ljuvlig kväll.  

Stor kram ♥