T G I F

Senaste numret av ELLE i härligt vitt omslag med söta Jennifer Aniston

som omslagsmodell fick följa med hem igår. Likaså en vårig tulpanbukett med videkissar – s

tundar helgen så gör den!  

Känns verkligen

underbart

att kunna skriva att det

äntligen är fredag.

Första hela arbetsveckan efter jul- och nyårshelgerna är alldeles strax avklarad med andra ord och en hel helg ligger framför oss likt en härlig 

turkosgrön Ocean

av möjligheter. 

Vi hade en skön och familjär hemmakväll här igår med middag och sedan avslappnat mys i soffan till ”Made in Sweden”. Svärmor hade som alltid med sig en blomma och denna gång var det en skål med vårigt söta små pärlhyacinter som nu pryder det vita soffbordet tillsammans med några kivisar. Jag längtar så mycket till våren nu, men med tanke på att det är 15:de januari idag så betyder det att halva denna månad även den snart avklarad och vi går snart in i februari med alla sina Melodifestival-lördagar. Det ser jag som en schlagernörd framemot.  Idag ska jag ta mig ut en snabbis på lunchen och köpa ett nytt läppglans då alla Juicy Tubes ett efter ett tagit slut här under hösten/vintern. Har en rabattkupong som kan användas till och med idag, annars kunde jag ju ta det imorgon. Tror det får bli vår- ochsommarfavoriten Peche eller möjligtvis Framboise denna gång. Använder just nu Mulberry Blues men är inte så förtjust i färgen på mig, så ska bli skönt att varva med annan kulör. Vilken är din favorit bland alla Tubes?

Nu ska jag tassa upp här från sängen där jag idag sitter och knåpar ihop mina första rader för att göra mig i ordning. Ska försöka att inte väcka gästerna som sover sött i rummet intill. Maken lämnade precis lägenheten så nu är toaletten min för en stund.

Ha en underbar fredag och sköt om er!

Stor kram ♥